Over ons

Vanuit de passie voor het reizen en de buitensport is deze winkel gestart in april 2013.

De collectie voor buitensport wordt door Outdoor & Travel Experience Weert aan een breed publiek aangeboden. Of u nu een wandeling gaat maken in het bos, een weekend gaat kamperen, een stedentrip maakt naar Rome, op safari gaat naar Afrika of een wereldreis gaat maken; in het ruime assortiment van Outdoor & Travel Experience Weert vindt u wat u nodig heeft.

Hierbij kunt u onder andere denken aan outdoorkleding, wandelschoenen, rugzakken, slaapmatrassen en slaapzakken, tenten, kampeerartikelen, reisartikelen maar ook vele andere producten die voor elke reis of buitensportactiviteit van pas komen.

Wat u ook gaat doen, voor Outdoor & Travel Experience Weert geldt: “Goed gereedschap is het halve werk!”. Service en klantgerichtheid bij het vinden van dit passende gereedschap voor u staat hierbij hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en hebben zelf veel ervaring in de buitensport en met reizen. Wij staan voor u klaar om u een goed advies te geven. Wij nodigen U van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel en webshop.

Neem contact met ons op

Vul gerust onderstaand contactformulier in of bel ons op 0495-587882

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid

    Lees ons Privacybeleid

    Medewerker Kiwi Outdoor
    Rien Kwaks